Europa har en lång historia, rik kultur och många traditioner. Varje land har unika events och festivaler som kan inspirera till mindre events, såsom ett personalevent. Fyra spektakulära events presenteras här:

1. Oktoberfest i Tyskland

Detta är den viktigaste ölfestivalen i världen. Det är tveklöst det mest viktiga event i Tyskland som äger rum i München i två veckor från och med mitten av september. Miljontals besökare från hela världen kommer för att njuta av tysk öl och dess storslagna stämning. På detta event kan besökare njuta av de bästa och mest varierade sorters öl tillsammans med traditionella tyska matvaror.

2. Karnevalen i Venedig i Italien

Karnevaler firas över hela världen och den mest kända är den brasilianska karnevalen i Rio de Janeiro, som firas med musik och långa parader. Å andra sidan är karnevalen i Venedig också en unik karneval. Kostymer och masker som bärs av deltagare har gjort gett denna karneval en världsomspännande prestige.

3. Sankt Patriks dag i Irland

Sankt Patriks dag är Irlands nationaldag och ett event som firas med gröna färger, humor och klöverblad. Det är ett gyllene tillfälle att tjäna extra pengar, och visst är det lägligt eftersom Sankt Patriks dag även är förknippat med guld och rikedom. Dublin fylls av människor utklädda till gröna vättar, ofta med orange skägg. Stämningen blir lättsam och lustig, ungefär som att råka få syn på vuxenleksaker vid en finmiddag! Dagen firas med dans, fyrverkerier, musik, parader, grön belysning och ibland är den öl som dricks grönfärgad.

4. Summer Solstice at Stonehenge i Storbritannien

Stonehenge är ett berömt och gåtfullt stenåldersmonument i Europa. Stonehenge är cirkulärt uppfört för att solen exakt ska stiga över monumentets centrum på midsommardagen. Detta faktum tyder på att dess byggare hade kunskaper om astronomi. Vid detta event förekommer festligheter och soluppgången bevittnas för att se hur solen på ett magiskt sätt belyser monumentets centrum.

Divi