En snabb överblick över Sverige visar att det finns multiarenor i alla delar av landet. Som exempel kan vi nämna Löfbergs Arena i Karlstad och Coop Norrbotten Arena i Luleå. Ett annat exempel är Fjällräven Arena i Örnsköldsvik. Det är inte varje kväll som Madonna eller Avici säljer ut Tele2s 40 000 platser, så det gäller att lokalerna inte står tomma i onödan. Därför erbjuder multiarenan året runt alla faciliteter ifråga om mat, ljudanläggning och DJ-lösningar som ett event behöver.

Kontoret är spindeln i nätet

Oavsett i vilken bransch ditt företag arbetar, så är ditt kontor sambandscentralen för din verksamhet. Vid varje möte och konferens går det åt mängder av kontorsmateriel till utskick och pm. Om du noga studerar de erbjudanden på kopieringspapper som finns online och väljer det billigaste alternativet kommer det snart leda till synbara effekter i din årsredovisning.

Nedsläpp i powerplay

En ishockeymatch i Elitserien är en bra möjlighet att presentera ditt varumärke. Vid varje matchavbrott kommer reklaminslag, och sponsormeddelanden att skölja över publiken. Ett lyckat event som ägde rum i pausen på en hockeymatch mellan Luleå och HV 71 var det när en biltillverkare gav den månghövdade chansen att vinna en bil. En person i publiken valdes ut och fick svara på några enkla frågor. Bilen stod under tävlingen på en ramp mitt på rinken.

Julskinka och hockey

En hockeyrink kan bli ett gigantiskt julbord dit de lokala företagen bjuder sina anställda i december. Det finns gott om lokaler i en arena för både stora och små sällskap. I entrén välkomnar en värd med företagets namn på en skylt, och sedan ledsagas du till rätt våning där julbordet står uppdukat. VIP-loger med gourmetmeny är ett viktigt komplement för multiarenorna. Det finns också vanliga lunchrestauranger där kontorsarbetarna som arbetar i området kan äta.

Divi