Har du fått i uppgift att anordna ett event eller planerar du in ett event för att marknadsföra ditt nya företag? Ett event är ett riktigt bra sätt att få in nya samarbetspartners, kunder, men även för att sprida företagets budskap. Det kan låta enkelt att få till det, men sanningen är att det är knepigare än många tror.

Du måste först och främst se till så att det finns en bra lokal där du kan hålla eventet. Sen måste du skicka ut inbjudningar och därefter måste dekorationerna komma på plats. Snygga och bra dekorationer till ditt event kan du med fördel hitta hos partykungen.se, vilket även gäller för den som är på jakt efter stilren dukning, ballonger eller fina ätbara ting.

Visst är det viktigt att lokalen är snygg och dekorationerna på topp, men är det något som du verkligen ska lägga krut på så är det maten och drycken som du vill bjuda på. Valet av mat kan nämligen vara avgörande för hur ditt event kommer att uppfattas. Om den är god och passar alla i smaken har du lyckats, om inte så finns det risk för att det talas länge om din tillställning, och inte på ett positivt sätt.

Catering – Ett säkert kort

Att fixa all mat och dryck själv är tidskrävande och risken att något går fel är stor. Ska du hålla i ett event så rekommenderar vi att du istället väljer att anlita en cateringfirma. Det finns mängder med olika företag som du kan använda dig av och där du kan beställa allt från mat till fika, dryck och mer därtill. Den som önskar kan även få hjälp med upplägg, dukning och serveringspersonal på plats.

Fördelarna med catering är helt enkelt så många att det är värt varenda krona som du kommer behöva lägga ut. Se till att du är ute i god tid och försök att boka in cateringfirman så fort du vet vilket datum som du ska hålla eventet. Glöm inte att meddela hur många maten ska räcka till!

  • Du får maten professionellt tillagad och levererad den dag och tid som du önskar.
  • Du kan välja mellan många olika typer av rätter, t.ex. enbart desserter eller varför inte en buffé.
  • Cateringfirman tar hänsyn till dina önskemål och kan tillaga mat efter preferenser, till exempel vegetariska alternativ, laktosfria alternativ och dylikt.
  • Välj mellan varma eller kalla alternativ beroende på vilken typ av event du ska ha eller hur länge maten ska kunna stå framme.
  • Få hjälp med dukning, upplägg och till och med servering och liknande om du önskar.
  • Cateringfirman kommer tillbaka när eventet är klart och hämtar upp bleck och dylikt. Du behöver således inte heller tänka på disk.
Divi